Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider
  

 

VRAGEN
Voor al uw vragen zijn we dagelijks bereikbaar tot 17.00 uur.

0314 - 661812

of neem direct contact mij op via Email :   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of geef uw wensen door in onderstaand formulier, binnen 24 uur heeft u
antwoord op al of vragen. 

De juiste vlaggenmast kopen kan zo makkelijk zijn.
edwin kaak vlaggenmasten

  

 

Home

Vlaggenmasten naar wens.
Dit is dé site voor alles op het gebied van vlaggenmasten.


Hartelijk welkom bij Kaak.

We hebben deze site gemaakt om antwoord te geven op al uw vragen, zodat u zonder risico vlaggenmasten kunt kopen.

vlaggenmasten veilingwebshop-01 vlaggenmasten veilingwebshop-02

Alle masten zijn hoogwaardig, stormbestendig en duurzaam.
Wij leveren alles wat u nodig heeft, inclusief onderhoud en plaatsing van vlaggenmasten. Dank zij onze ervaring en know-how van constructies, techniek en materialen leveren wij prachtige vlaggenmasten. Alle vlaggenmasten hebben een lange levensduur, zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud.


Wij luisteren al jaren graag naar de vragen en wensen van onze klanten, om daarna samen te zoeken naar de beste vlaggenmast. En voor alles geld kwaliteit en professioneel advies op maat. Onze levertijden zijn snel: heel veel vlaggenmasten en accessoires hebben we voor u op voorraad.

Een stevige duurzame vlaggenmast is de basis voor een mooie presentatie.
Wij leveren vlaggenmasten in lengtes tussen de 4 en 15 meter uit voorraad. U heeft keuze uit diverse materiaal soorten: conische polyester vlaggenmasten, conische aluminium vlaggenmasten, cilindrische aluminium vlaggenmasten en conische houten vlaggenmasten. Elke type mast heeft zo zijn eigen voordelen.


Wij leveren 2 modellen vlaggenmasten: conische of cilindrsiche.
Een cilindrische vlaggenmast heeft dezelfde dikte/diameter van voet tot top. De conische vlaggenmast heeft een verloop van breed naar smal. De voet is dikker en loopt taps toe naar een dunnere top diameter.


Hoe is het met onderhoud?
Polyester en aluminium vlaggenmasten zijn geheel onderhoudsvrij. De polyestermast heeft aan de buitenzijde een gelcoating die minder glad is dan een gepoedercoate buitenzijde van de aluminium mast. Beide masten adviseren we om in de auto wax te zetten, dan pakt de vlaggenmast minder snel vuil aan en zijn ze makkelijker schoon te maken. Onze houten vlaggenmasten vereisen wel enig onderhoud. Het gelamineerde noors grenen hout dient goed in de verf te blijven zitten.


Wij bezorgen alle vlaggenmasten inclusief een duidelijk handleiding. Indien gewenst kunnen wij natuurlijk ook snel en goed uw vlaggenmast plaatsen. Zoekt u iets specials laat het ons weten we hebben altijd een goede oplossing.

Vraag eenvoudig een offerte aan voor het kopen van uw vlaggenmasten.

Graag delen wij onze schat aan relevante kennis en ervaring met u. Bel, fax of mail, wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Wij zijn open!
Vragen worden door ons altijd binnen 24 uur beantwoord.


Kaak vlaggen & reclame

Postbus 70
7040 AB 's-Heerenberg
Tel. 0314 - 661812

Euregio kantoor voor Nederland en Duitsland:
's-Heerenberger  Str. 384 (  10 meter over de grens bij 's-Heerenberg, direct aan de snelweg A 12  Arnhem - Oberhausen ) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.